Kids leuk en veilig online … Waarom?

KPN vindt het belangrijk dat kinderen op een leuke en veilige manier hun eerste stapjes kunnen zetten op internet. Sinds de intrede van de tablet in 2010 komen kinderen op een steeds jongere leeftijd in aanraking met internet. Voor ouders wordt het ook steeds vanzelfsprekender om kinderen vanaf één jaar hiermee al kennis te laten maken. Kinderen groeien op met internet en alle kansen en mogelijkheden die het biedt. KPN neemt als ICT- en telecombedrijf zijn verantwoordelijkheid om met alle nieuwe communicatie technologieën die voorhanden zijn, het leven van ouders, opvoeders en kinderen zo makkelijk, leuk en veilig mogelijk te maken.

Mybee helpt bij het zetten van die eerst stapjes online en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Niet door te zeggen wat ze niet mogen zien, maar juist door te laten zien wat leuk is. Met input van de experts bij uitstek: de ouders zelf. Als ouder bepaal je namelijk zelf hoeveel vrijheid elk kind op welk moment online mag hebben. De kinderen kunnen filmpjes bekijken, spelletjes spelen, websites bezoeken en de gaafste geselecteerde apps bekijken, binnen de omgeving van Mybee.

Een professionele redactie bepaalt samen met ouders de content en zorgt continu voor vernieuwingen. Voor iedere leeftijd is er een passend aanbod beschikbaar. De ouders beheren Mybee zelf en hebben een actieve rol bij het leren gebruiken van de Mybee app door de kinderen. De Mybee app is voor iedereen gratis en is beschikbaar voor tablets met Android en IOS.