Voorlezen met de Mybee app

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Doel is om voorlezen te stimuleren aan kinderen die dat zelf nog niet kunnen. Mybee draagt daar graag een steentje aan bij en vult het aanbod aan met leuke liedjes en verhaaltjes om mee te zingen en te lezen.

We kunnen niet meer om het internet heen. En dat geldt ook voor leesboeken voor de allerjongsten die tegenwoordig veel online terug te vinden zijn. Ook tijdens de Nationale Voorleesdagen helpen we niet alleen kinderen, maar ook ouders en verzorgers door de leukste verhaaltjes en voorleesboekjes aan te bieden in de Mybee app.

Op de website van De Nationale Voorleesdagen zijn voor ouders veel voorleestips te vinden. Maar ook de Prentenboek Top 10 en een gratis app bij het prentenboek van het jaar 2017: De Kleine Walvis. In de Mybee app kunnen de allerjongsten van 2 tot en met 6 jaar nu ook luisteren naar het verhaal en meezingen met een liedje over De Kleine Walvis.

In de Mybee app zijn nog veel meer voorleesverhaaltjes te vinden. Die zijn ook terug te vinden achter de ‘www’-knop.

Download de Mybee app gratis
KPN vindt het belangrijk dat kinderen op een leuke en veilige manier internet kunnen ontdekken. Zij groeien op met internet en alle kansen en mogelijkheden die het biedt. De Mybee app is daarom voor iedereen gratis te downloaden en geschikt voor tablets met zowel Android als iOS.