Top 5 favoriete Kerst video’s en spelletjes van Mybee

Het is bijna Kerst. En dat betekent dat Mybee vol staat met leuke Kerst spelletjes, video’s en apps voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Of je kinderen nu zelf willen rondrijden in een kerstbus of meezingen en dansen met Kinderen voor Kinderen, het kan allemaal met Mybee. Op een veilige manier, binnen de grenzen die je als ouder kan stellen. We zetten de vijf meest favoriete Kerst spelletjes, video’s en apps voor je op een rij.

Spel Kadootjes
1. Kadootjes

De kadootjes moeten allemaal in de grote zak van de Kerstman voordat hij zijn slee in stapt. Maar dat lijkt makkelijker dan gedacht. Met behulp van loopbanden en trampolines maak je zelf een weg naar de zak, zodat de Kerstman de kadootjes op tijd bij de huizen langs kan brengen.

Lijnpuzzel
2. Lijnpuzzel Kerst

Ken je het nog? De tekeningen waarbij je zelf de lijnen moest trekken om te zien welk figuur er tevoorschijn kwam? Dat kan nu ook online met deze lijnpuzzel. Een leerzaam spelletje waarbij de allerkleinsten zelf met hun vinger de punten met elkaar kunnen verbinden.


3. Dieren kerstliedje

Hoe lief ze ook zijn, deze dieren moeten iets kwijt.
Samen zingen zij bekende kerstliedjes.

 

 

 

 4. Niets is cooler dan Kerstmis
Zing en dans mee met Kinderen voor Kinderen. Zij mochten dit jaar de kerstclip van Zapp maken en dat vonden ze fantastisch, want… niets is cooler dan Kerstmis!

 

 


5. Kerstbus

Kruip achter het stuur en rijdt over de besneeuwde wegen in Dr. Panda’s Kerstbus. Dr. Panda heeft zijn bus speciaal voor de feestdagen versierd. Aan jou de taak om de passagiers op te halen en naar hun bestemming te brengen! Dankzij de intuïtieve, eenvoudige besturing kunnen zelfs de jongste bestuurders genieten van de kerstsfeer in de prachtige, winterse wereld van Dr. Panda’s Kerstbus!

 

Download de Mybee app gratis
KPN vindt het belangrijk dat kinderen op een leuke en veilige manier internet kunnen ontdekken. Zij groeien op met internet en alle kansen en mogelijkheden die het biedt. De Mybee app is daarom voor iedereen gratis te downloaden en geschikt voor tablets met zowel Android als iOS.