Sinterklaas in Mybee voor 2 – 6 jarigen

Wil je jouw kind op een leuke en veilige manier online Sinterklaas liedjes laten luisteren en spelletjes laten spelen? Mybee biedt deze en zet een aantal leuke voorbeelden op een rij.

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en zullen ook dit jaar weer ontelbaar veel kinderen blij maken. Maar ook Sinterklaas kan bijna niet meer om het internet heen. Kinderen gaan online op zoek naar Sinterklaas spelletjes, liedjes en apps. We helpen ze daarbij door de leukste content aan te bieden in de Mybee app. Zo kunnen jonge kinderen veilig zoeken naar de leukste Sinterklaasliedjes, de spannendste spelletjes of de laatste aflevering van het Sinterklaasjournaal. Een aantal voorbeelden van wat er in de Mybee app te vinden is:

sinterklaasjournaal
Het Sinterklaasjournaal

Het dagelijkse nieuws over de aankomst,
het verblijf en de avonturen van Sinterklaas en zijn pieten.

 

raadhetwoord
Raad het woord

Klik op een letter en raad het woord.

 

sinterklaaswildansen
Sinterklaas wil dansen

Zing en dans mee met Kinderen voor Kinderen.

 

puzzelen


Puzzel
Maak de puzzel compleet of doe een van de andere Sinterklaas spelletjes van Zappelin.

 

 

Download de Mybee app gratis
KPN vindt het belangrijk dat kinderen op een leuke en veilige manier internet kunnen ontdekken. Zij groeien op met internet en alle kansen en mogelijkheden die het biedt. De Mybee app is daarom voor iedereen gratis te downloaden en geschikt voor tablets met zowel Android als iOS.

Over Mybee 
Mybee helpt jonge kinderen hun eerste stappen te zetten op internet. Niet door te zeggen wat ze niét mogen, maar door te laten zien wat léuk is. Al spelend en lerend ontdekken ze de online wereld. Binnen veilige grenzen. Voor iedere leeftijd is er een passend aanbod beschikbaar. En ouders of verzorgers kunnen dat aanbod makkelijk uitbreiden of beperken. Zo kan elk kind altijd en overal op een leuke en veilige manier online. Ook tijdens Sinterklaas.